Zoëblogg

Zoëblogg

Rena hus - mitt fredagsmys

HealingPosted by Zoë Fri, October 26, 2012 14:45:27

Ikväll blir det ett mycket speciellt fredagsmys här på Öland!

Jag och min ljusarbetarkollega har blivit kallade att "rena ett hus". Av någon anledning har detta hus dragit på sig "energier" som huset nu inte längre behöver. Huset mår inte bra!

Och, jag kan säga att alla definitivt skulle känna att detta hus inte är "rent", inte bara vi "känsliga typer"... Det är väldigt påtagligt!!

Så, ikväll är det healing av hus som står på agendan! Och, "husrenarna" rycker ut med Salvia och Kristall. En healers bästa vänner!

Så...kanske huset blir ett slott efter det här??!! Helst rosa då, om jag får bestämma. smiley

Sammanfattningsvis säger jag "tihi...", som prinsessan Madeleine. smiley

Trevlig helg! Ta hand om varandra!

Kärlek smiley

Rosa bandet - Nej tack!!

HealingPosted by Zoë Wed, October 24, 2012 10:16:45

Japp, nu är jag enormt kontroversiell och provocerande!

Hur har jag mage att säga nej till sk "välgörenhet"??

Den sk "välgörenheten" i det här fallet är forskning som leder till nya mediciner/gifter/strålbehandlingar för den cancerdrabbade.

Är det verkligen svaret så att cancern ska ge med sig??

Jag svarar NEJ på den frågan. Det anser inte jag.

Min inre sanning säger nej till mera gifter i kroppen.

Och, är det egentligen så konstigt att vi får cancer?? Med tanke på hur vi förgiftas av i princip ALLT i vår omgivning? Maten, luften, vattnet...relationer till andra och oss själva osv. Bara det att vi är försurade i våra kroppar ökar förekomsten av cancer. Är det någon läkare som överhuvudtaget pratar om det??!! Att mha förändringar i kosten kan återskapa en pH-balans?

Varför pratar ingen om kvinnor som "botar sig själva" genom terapi, healing, näringsboostad kost, självkärlek och genom att i ett första steg ta reda på VARFÖR tumören finns. Vad vill den säga?

Troligtvis bär tumören på en massa minnen, från det här livet eller tidigare liv. Minnen som vill bli sedda och lyssnade till. Tumören finns där av en anledning och vill komma till tals. Får den det har den möjlighet att försvinna, för då har du lyssnat.

Det finns huuur många kvinnor (och män givetvis) som helst som har botat sig själva utan gifter. Jag uppmanar er att KLIVA FRAM!!!

Vi har alla den enorma inre kraften att återskapa hälsa och balans - ta tillbaka och använd den kraften!!

Kroppens NATULIGA tillstånd är HÄLSA och BALANS!! Det är så vi föds. Sedan är det saker i vår omgivning som skapar obalansen. Och vi har också en möjlighet att återskapa den balansen.

Vill du veta mer??

Läs boken "Resan" av Brandon Bays (om kvinnan som genom att lyssna till minnena i tumören och försonas med dem, kunde få sin fotbolls-stora tumör i magen att försvinna)

Boken och filmen "Du kan hela ditt liv" (You can heal your life) med Louise Hay

Jag ser och hör nästan dagligen om sk "mirakulösa helanden". Kroppen är SÅÅÅÅ ENOOORMT FANTASTISK!!! VIII ÄR SÅÅÅÅ STOOORA!!! Underskatta inte era egna förmågor!!

Så, tänk efter en stund innan du köper ett rosa band!

Ha en underbart kraftfull och strålande ROOOOSA oktoberdag!

Moder Jord meditationen

HealingPosted by Zoë Thu, May 31, 2012 21:16:46

När de flesta kanske tog sin första morgonfika imorse begav sig fyra härliga kvinnor iväg till en alldeles magisk plats vid havet.

Där, vid en gigantisk sten, kluven mitt itu, med en manlig del och en kvinnlig, satte vi oss ner för att börja arbeta. Vi tonade in oss tillsammans och gjorde Moder Jord-meditationen, den som görs vid varje fullmåne runt om i hela världen. Man tar då kontakt med jordens energi, som är väldigt lågfrekvent, röd i sin färg, helande och lugnande. Jordens energi dras upp från hennes mitt och in i kroppen, och när kroppen har fyllts till bredden är det dags att medvetet skicka den till den plats eller de människor som mest behöver den.

Det är en oerhört fin meditation och det blir ju så enormt kraftfullt när man samlas såhär och gör liknande saker tillsammans. Vi visualiserade även hur vi vill att världen ska se ut – frisk och stark natur, rent och klart vatten, glada, lugna och kärleksfulla människor osv osv.

Vi behöver verkligen komma samman nu och hjälpas åt!

Och, eftersom jag vet att visualisering och healing energier ger fantastiska resultat, så vad väntar vi på? Och, det blir ju extra kraftfullt när vi gör det tillsammans.

Så, har du möjlighet att samla några stycken och meditera/visualisera – gör det!

Här är en länk till Moder Jord nätverket där du hittar meditationen och annan härlig info

http://www.motherearthnetwork.net/

Tack mina underbara vänner!

Tack för att vi gör detta tillsammans!

Ännu ett healing-uppdrag

HealingPosted by Zoë Tue, May 29, 2012 21:54:20

Idag fick jag den äran att hjälpa en vän vars dotter hade fruktansvärda smärtor i magen. De hade varit inne på sjukhuset flera ggr och lill-tjejen på 10 år hade vääldigt ont. Och, ingen visste vad det berodde på...

Precis efter får jag ett meddelande om orsaken, från mammans andliga guide. Detta var ju givetvis värdefull information, och som mamman bett mig om att titta på/fråga efter. Fint!

Jag erbjöd dom att komma förbi mig, som imorgon, eftersom jag hade fullt schema idag med en massa ärenden inne i Kalmar.

Men, när jag strosa runt på IKEA bland kuddar och ramar kunde jag inte hålla mig... Så, samtidigt som jag gick där såg jag flickan framför mig och såg det som gjorde ont på ett energimässigt plan. Det var väldigt tydligt. Jag såg smärtan som mörkare energier, och det såg ut som en "korv"... Då visualiserade jag bara att det togs bort ifrån henne. "Korven" släppte omedelbart. Det var oerhört lätt. Min erfarenhet är att barn har ofta väldigt lätt att återställa sin balans.

Fick sedan ett meddelande på Facebook att flickan helt plötsligt hade blivit bra, strax efter energi-kirurgin, och att smärtan hade försvunnit... Hon mådde bara lite illa fortfarande...

Kanske var det energi-tricket jag gjorde som hjälpte henne? Vem vet??

Jag kan aldrig veta säkert. Jag vet bara vad jag ser och upplever. Och, för mig är det sant och heeeelt magiskt.

Tack för att jag får ge!

Healing-ambulansen rycker ut

HealingPosted by Zoë Sun, May 27, 2012 22:17:49

Haft en underbar dag på sandstranden här på Öland idag!! Mmmm... Vackra vackra vackra öööö!!!!

Jag fick den äran att låna en kompis "Skatt", hennes dotter på 8 år, och hon visade mig en av hennes favoritstränder på östra sidan.

Vi badade, för min del endast fötterna, målade och grävde i sanden. Den ena gropen blev en bassäng som prövades med kläder å allt... Barn måste få va barn...och vad gör lite blöta kläder?

Dock blev det en smärre katastrof i lägret när vi upptäckte en nyckelpiga som kämpade för sitt liv i bassängen. Skatten fångade upp pigan och lät den torka i vinden.

MEN...så upptäckte vi att ena benet på nyckelpigan släpade efter och det såg ut som om det var brutet.

"Vi kanske måste döda den om den lider", sa Skatten.

Då var det dags för Healing-ambulansen att rycka ut!!!

Så, den lilla pigan fick sig en dos healing och under tiden var det som om den stelnade till. Den satt helt blixtstilla i Skattens hand.

Sen efter en stund började pigan gå i Skattens handflata utan benet släpandes efter sig. Den liksom sprang i handen och sen tog den sats, fällde ut vingarna och flög sin väg.

MISSION COMPLETE

Den fick lite kärleks-energi och återhämtade sig snabbt. Se så mycket lite kärlek kan göra. Kärlek räddar liv. Eller snarare... Kärleken är livet, livet är kärleken.

smiley

Healade min magsmärta

HealingPosted by Zoë Tue, May 18, 2010 21:59:52

Igår var jag iväg till en kompis och vi va ett gäng tjejer som åt middag tillsammans, pastasallad. I salladen var det grillad kyckling och som några av er vet äter jag inte kött, i alla fall inte i några större mängder. Jag kan peta i mig en liten skinkskiva någon gång ibland… Men, igår tänkte jag…asch några små bitar kan väl inte skada…

På vägen hem missade jag bussen och beslöt mig för att ta en promenad i vårkvällen, tar ca 30 min. Jag kände redan innan att det bubblade rejält i magen, men tänkte att det var lugnt.

Men…halvvägs började det göra VÄLDIGT ONT!! Det kom som ”skov” av smärta och magen stod rätt ut. Jag kände också hur det började trycka på rejält och tittade lite nervöst efter vilken buske jag skulle dyka in i. SHIT DET HÄR GÅR INTE!!!

MEN…så kom jag ju på att jag numera har min healing-energi. Så, jag placerade helt enkelt handen på magen och vips, jag faktiskt vips, så var smärtan borta.

Även om jag har hört 50-11 mirakel-historier, så är det ju inte förrän jag själv verkligen upplever mirakel som jag vågar tro på det.

För mig kändes det verkligen som en skänk från ovan…eftersom jag slapp sätta mig i en buske…

Den här energin är verkligen magisk!! Såå otroligt stark!!

Tåhealing

HealingPosted by Zoë Sun, February 07, 2010 17:23:01

I förra veckan snubblade jag över min lotusblomma i sten (!) på morgonkvisten, då jag skulle kolla antalet minusgrader på termometern.

AJ AJ AJ!!! smiley

Jag var inte riktigt vaken innan, men då jag fått ena nagelbandet bortskalat med råge av ett vasst blomblad var jag garanterat vaken.

Tyckte först att det inte var så farligt utan plåstrade om och gick iväg...

Några dagar/en vecka senare hade det fortfarande helt vidöppna såret blivit infekterat och tån svullen, och den VÄRKTE fruktansvärt! I samband med det fick jag också en väldigt konstig smak i munnen. Allt som jag åt eller drack hade en konstig smak av gift!! smiley Plus att värken hade börjat sprida sig från foten, till underbenet och knät...

Då, insåg jag att det var dags att bryta mina neggo-tankar och släppa min rädsla, annars kan det gå riktigt illa... Så, jag beslöt mig för att sända goda och helande tankar till min söta lilla tå! smiley Och jag lät mig återigen genomströmmas av Reconnection healing-energin...men det var inte helt lätt denna gång...

......

Det svåraste med allt liknande arbete med skapande/helande är att släppa taget och inte vara bunden (attatched) till slutmålet. Självklart är det viktigt att ha slutmålet helt klart för sig och att känna känslan av det fullt ut. Men, sen måste man släppa det, precis som om man släpper en ballong upp i luften.

Om man istället hållet kvar vid det krampaktigt är det som om man inte har tillit till att det kommer att ske och då är det ju osäkerheten man sänder ut och således får tillbaka.

För mig är det definitivt det svåraste, att inte vara attatched.

Anyways... Det jag ville säga var att det kan vara svårt att hela sig själv eftersom man är minst sagt involverad.

Så, till en början kändes det omöjligt att skicka Reconnection till min tåssing, men sen släppte jag bara på kraven och lät det bara komma... Dagen efter när jag vaknade hade min lilla vän faktiskt börjat läka! smiley

Tro vad ni vill, men den energi som kommer är grymt stark!

Walk in grace my friends!!

Rosa bomulls-energi

HealingPosted by Zoë Thu, January 28, 2010 21:09:07

Igår kväll när jag gick och la mig… på spikmattan som vanligt kände jag reconnection-energin igen.


För ovanlighetens skull hade jag mina armar utsträckta ovanför huvudet, vilket jag absolut inte brukar ha eftersom det är så himla kallt utanför täcket...

Men, när jag låg där kände jag hur det liksom strömmar in energi i mina händer och armar, och fyller framförallt bröstet och magen. Det bara virvlar runt av den där mjuka och kärleksfulla energin, och jag riktigt känner hur den jobbar med mina organ. Det var som om den öppnade upp och skapade fria vägar i kroppen. Den lindade liksom in mig i den där rosa mjuka bomullskänslan. smiley

Sen somna jag… Bom!


Sov som en stock, men vaknade för en kisspaus på morgonkvisten. Och, det var inte vid vilket klockslag som helst… Utan nämligen 3.33!!!!! Helt sjukt!! Som några av er kanske vet så är siffran 333 den summa (i dollar eller euro) som det kostar att göra en Reconnection. Jag är inte så mycket för ”skrock” eller ritualer alls, men tydligen är det något med energin med talet 333??

I alla fall var det lite roligt att klockan stod just på 3.33…. smiley


To be continued...

Next »