Zoëblogg

Zoëblogg

Tänder lampor med min aura

Coola fenomenPosted by Zoë Wed, February 10, 2010 20:36:07

Under två års tid (på vintrarna) har ett underbart skojjigt energi-fenomen hänt mig 2 ggr om dagen! Jag tycker det är superfnissigt med magi i vardagen...tihi... smiley

Varje dag 2 ggr/dag passerar jag en gatulampa modell större, som står på mittremsan i gatan. Jag ser lampan från ca 500 meters avstånd och den är för det mesta släckt hela vägen då jag går emot den. MEN, när jag befinner mig ca 20-50 meter ifrån händer det "magiska".....den tänds!!! VARJE GÅNG! Och, den fortsätter att vara tänd tills jag har passerat den med ca 20-50 meter. Det är precis som att trycka på strömbrytaren.

Nu är det andra vintern som detta händer mig, varje dag, 2ggr/dag.... Det är liksom ingen slump.

Att starka energier som omger oss kan påverka olika apparater, lampor, klockor osv. har ju varit känt en tid, och det är någonting som jag har märkt av speciellt i rum där man t ex gör mkt yoga o dyl.

Vi omger ju oss alltså av ett elektromagnetiskt fält, auran, och beroende på hur vi mår, om vi är friska, glada, arga etc. blir fältet större eller mindre. Inom yogan anses auran vara det första skyddet mot inkräktare, ex bakterier, och det är därför som mycket yoga gör en stark och motståndskraftig. Inom skolmedicinen är det första skyddet huden och dess immunförsvar.

Det är också väldigt tydligt att när jag har gjort ett rejält yogapass på morgonen, så tänds gatulampan betydligt tidigare, ca 50m ifrån stolpen och sen släcks den när jag har passerat med 50m. Detta beror självfallet på att när jag har gjort yoga, så är mitt elektromagnetiska fält (auran) betydligt större, och kan därför påverka lampan på ett längre avstånd.

Jag brukar även studera hur lampan tänds och släcks, när andra människor passerar. När en del går förbi händer ingenting. Ibland när jag möter eller har sällskap med någon annan i "lamp-området" kan det hända att lampan förblir släckt, eller så tänds och släcks den om vartannat. Det är superintressant, för det blir väldigt tydligt hur alla människor som passerar lampan påverkar att den tänds och släcks.

För någon månad sedan filmade jag fenomenet och jag lägger upp filmen här...smiley Den morgonen hade jag mens och hade för ovanlighetens skull inte gjort någon yoga, som jag annars gör nästan varje morgon, och som ni ser tänds lampan då jag var väldigt nära den!

Det här är verkligen helt otroligt!! Vilken kraftmagnet människan är! Snacka om self empowerment!!

Keep on stråling!!