Zoëblogg

Zoëblogg

Budskap från en bortgången far

Intuition & MedialitetPosted by Zoë Mon, May 10, 2010 16:43:04

Det är verkligen en fantastisk förmån att få förmedla budskap från anförvanter, som jag hade möjlighet att göra för några helger sen. Dvs. meddelanden från andra sidan till de som lever här och nu. Det kan ofta verka väldigt lugnande för de som är kvar här och får känna det att personen "lever kvar" även om det är på ett annat plan.

I det här fallet var det en kvinnas pappa, som hastigt rycktes bort från familjen då hon var i 20-års åldern (för 10-15 år sedan). Som vanligt vet jag inte mycket om det hela när jag tonar in mig.

Han kom väldigt tydligt och sa bla:

"Förlåt att jag var tvungen att bege mig av så tidigt, men jag hade annat som jag skulle uträtta. Men, jag finns med dig hela tiden." osv.

Sedan bad jag honom att visa/säga mig något som bara dom två vet, för att verifiera att det verkligen var hennes pappa som jag hade kontakt med.

Då såg jag (för min inre syn) att han drog upp tröjan och sen pekade han på magen och log. När jag förmedlade det till kvinnan, sa hon att de brukade skämta om hans roliga mage, som var som en utåtstående liten bulle på den för övrigt smala kroppen.

Det var en väldigt rörande stund, och både jag och kvinnan blev rörd till tårar av det som kommit fram.

Ser fram emot nästa gång jag får möjlighet att förmedla! Känns verkligen som om jag kan hjälpa och göra smärtan lite mindre....

Kärlek!

Beskriver foto utan att se det

Intuition & MedialitetPosted by Zoë Wed, April 21, 2010 21:17:30

En rolig psykometri-övning man kan göra är att "läsa av" foton som man inte ser. Man använder sig då av sina sk psykiska förmågor och läser energin på fotot genom ett igenklistrat kuvert. Utifrån det kan man sedan berätta vem det är på fotot, vilken relation den har till personen man fick fotot av och sen kanske även berätta något om personen på fotot.

Anta utmaningen! smiley

Jag minns när jag gjorde den här övningen för första gången, så dök personen på fotot upp redan innan jag ens hade tagit i fotot!!! För innan övningen var jag bara tvungen att smita på toa. Och, redan på toan slog det mig att det var min arbetspartners dotter på fotot... Och, som alltid, det första som kommer till en är alltid rätt! smiley

Sen när jag höll i fotot kändes det tydligt att det var dottern (trots att jag inte ens visste om att min arbetspartner hade några barn överhuvudtaget). Jag såg för mitt inre hur dottern såg ut, halvlångt lockigt hår, halvblont med lite rött inslag... Sen "såg" jag även att hon var runt 28, hade ett stabilt förhållande med sin pojkvän som har mörkt hår och att de har varit tillsammans i ca 5 år. Sen såg jag lite andra saker också gällande hennes arbetssituation, men som jag inte vill nämna här.

Alltsammans stämde, förutom det att hon var 27 år. Vilken miss!! smiley

Det var en helt otrolig upplevelse! Ascoolt! Att jag bara genom att hålla det dolda fotot i handen kunde säga så mycket....

Pröva sjäva vetja... Det är asroligt!! smiley

Natti

Medial från tidigare liv

Intuition & MedialitetPosted by Zoë Thu, April 15, 2010 21:23:35

Jag har ju som sagt haft "förmågor" sedan jag var liten tös, men jag förstod nog aldrig riktigt vad det var jag upplevde då. Bl a minns jag att jag vaknade VARJE NATT av att det var någon i mitt sovrum!! Jag tände lampan flera ggr och kollade om det var någon där... Jag blev tyvärr mestadels rädd på den tiden...och jag sov i mina föräldrars sängar tills jag var 12-13 år gammal!!

När jag öpnnade den mediala dörren ordentligt i vuxen ålder, så var det som att öppna en mycket välbekant dörr! Och jag kastades fullkomligen in i arbete direkt!

Jag hade beslutat mig för att börja på ”Academy for Inner Potential” där en av mina lärare var Vendela Cederholm, ett av medierna i TV4+ program ”Det okända”. Och, senare gick jag även för Gordon Smith, "Englands mest exakta medium".

Utbildningarna var verkligen superbra!! smiley

Det kändes som att jag tog ett jättekliv direkt in i medialt arbete. Det kändes också helt naturligt för mig att arbeta medialt…som om jag hade gjort det tidigare om man säger så… smiley Jag hade ju iofs kanaliserat i många år innan och därför kände jag igen ”signalerna”/de inre bilderna jag fick. Men, skillnaden nu var att jag fick allt jag såg och hörde bekräftat utifrån, vilket var enormt roligt!

Jag minns att jag efter den andra utbildningshelgen fick en förfrågan av en vän att göra en "reading". Och, på en gång gick helt fantastiskt strålande bra!!! WOW! Jag blev faktiskt lite överaskad…. Jag visste att jag var medial, men inte såå medial!

Sedan dess har det bara rullat på och det känns bara hur naturligt som helst! Som om jag aldrig gjort något annat! smiley

Eftersom jag själv hade haft en sån "framgång" med att se mina egna tidigare liv, så började jag även att läsa av andras tidigare liv också. Det är otroligt häftigt! Jag "läser" alltså Akashakrönikorna, dvs. ett sorts eteriskt bibliotek där ALL information finns att inhämta. Där går jag in och ser bilder/filmsnuttar från folks tidigare inkarnationer, information som kan stödja klienten i dennes nuvarande situation.

Genom att medvetandegöra blockeringen har man möjlighet att lösa problemet på en grundläggande nivå. Helt fantastikt!! Vem behöver mediciner när det finns mediala regressioner och healing?!?

Det var ju också genom en regression som jag fick svaret på varför det kändes så lätt och naturligt för mig att arbeta medialt. Jag hade nämligen arbetat med detta förut, i minst ett tidigare liv. Detta var på 1400-talet och i England. Att ha sådana förmågor var verkligen inte populärt på den tiden och jag utgjorde ett direkt hot! Jag blev som 16-åring utslängd på gatan, från min relativt välbärgade familj, och bodde i skogen på dagarna och letade efter mat i soporna på nätterna. Fy vad äckligt med alla råttor! Kallt och jävligt! Jag var ju tvungen att gömma mig pga alla häxförföljerser... Jag förstår nu varför jag varit lite tveksam till att arbeta med detta...det finns ju en hel del rädslor...

Men, det är verkligen en enorm gåva att få arbeta medialt och vägleda andra!

Jag är sååå tacksam!!! smiley

Kärlek!