Zoëblogg

Zoëblogg

Kristallresan - Atlantis, Portugal och Kalmar

KanaliseringarPosted by Zoë Tue, January 28, 2014 13:23:45

I december behövde jag verkligen ett brejk! Det hade varit enormt intensivt med alla aktiveringar av koder i mig under september och oktober, plus tre Intensivkurser i Be an Attractive Magnet i Sverige. Så, jag kontaktade min guide m fl och sa att de skulle skicka mig en solresa så att jag kunde få vila upp mig. Tanka sol-energi och bara få vara, i ensamhet.

Som på beställning fick jag ett erbjudande att låna en bekants lägenhet i Portugal, gratis!, och med en fantastisk utsikt över havet och staden. Så, mycket rekreation blev det…och som alltid så kommer det ofta information när man slappnar av. Eller hur?!

Så blev det även denna gång… Jag hade med mig ett gäng kristaller, och varje morgon ville dom prata med mig. Kristallkanaliseringarna hade ju redan påbörjats innan, strax efter det att Atlantis-koderna hade aktiverats i mig. Helt plötsligt så börjar det fullkomligen rasa in information om kristaller….och information om hur jag arbetade med kristaller på Atlantis. Så, det var ju bara att ta fram papper och penna och anteckna.

Så, varje morgon i Portugal satt jag där och fick information om hur kristallerna ser ut inuti, deras anatomi, på ett energi-plan. Jättespännande! De berättade för mig hur man på bästa sätt kan samarbeta med dom, hur man programmerar dom och hur man får tillgång till informationen osv osv osv… Sååå roligt!

Och informationen fortsätter att komma…som idag på bilverkstan i Kalmar.

Jag va och serva bilen och skulle bara gå igenom schemat för Kristallkursen i Stockholm i mars, då jag kommer att dela med mig av allt detta, och vips så ville mera information komma igenom. När man minst anar det… Så, mitt bland alla bilhandlare satt jag och kanaliserade info från kristaller. Ha ha ha…

Crazy life!!

<3 <3 <3


Byte av andlig guide - en himmelsk skilsmässa

KanaliseringarPosted by Zoë Thu, September 12, 2013 15:18:18

I lördags hörde jag att min guide ville prata med mig, men jag sa att vi tar det lite senare… Antagligen kände jag på mig vad som var i görningen, så det dröjde ända fram till måndag kväll. Då som först satte jag mig med papper och penna för att ta emot det han hade på hjärtat.

Detta var ju ett glatt återseende eftersom han varit väldigt frånvarande de senaste månaderna…för att jag skulle lära mig att stå på egna ben och inte vara så beroende av honom och hans vägledning. Så, det var med spänd förväntan som jag började skriva de första hälsningsfraserna.

Sen kom det….som en blixt från en klar himmel…men på ett plan visste jag precis vad som skulle komma.

”Vi måste skiljas Zoë”

Va?!?!?!?!!! smiley

Jag blev först helt chockad!!! Min kompis som jag varit med nu så länge..skulle han inte längre finnas vid min sida? Hur skulle jag klara mig utan honom? Det kändes verkligen jätteläskigt först… Men, sedan började han förklara att vi faktiskt var klara med varandra och att jag nu hade kommit till en punkt i min utveckling då jag ska gå vidare till nästa steg och behöver då mera kompetens. smiley

Han sa att han inte kan bidra med så mycket mer framöver och att jag hade uppnått det som han och jag hade kommit överens om. Våra kontrakt var fullbordade. Och han sa också att de liv som ni lever, nu i dessa tider av sk Uppstigning, är ju som flera liv i ett och då händer det att man behöver byta guide under resans gång.

Det var ju givetvis en glädjande nyhet…men ändå?!! Jag blev lite ledsen ett tag och kände mig otrygg. Men, han var genast där och tröstade och sa att det skulle bli jättespännande med allt nytt som jag ska lära mig av den nya guiden. Och, detta är ju också ”jobbigt” för honom, att skiljas åt. Jobbigt på ett andligt plan.

Men, han försäkrade mig om att han kommer att stanna kvar vid min sida ändå, men inte som den som är ytterst ansvarig för mig och min vägledning.

Då kändes det givetvis mycket skönare, att han skulle fortsätta att vara med mig.

Han berättade också att det nu kommer vara en period av ”inskolning” med den nya guiden och att båda kommer att vara med mig under en tid nu framöver så att jag kan lära känna den nya guiden i ”lugn och ro”, under trygga former.

Det var ju givetvis därför som han prövade mig i somras, då han var så frånvarande… Klarar hon sig ”utan” mig?

Uppenbarligen har jag klarat ”testen” och är redo för nya utmaningar. Faktiskt känns det lite skönt att få som en sorts ”reward” efter alla tunga prövningar de senaste månaderna. De enooorma utrensningarna jag har gått igenom har lett fram till att jag nu får kliva upp till nästa stadie i livets skola.

Väldigt spännande!

Sedan var det dags för presentation av den nya guiden…och när jag kände henne för första gången! OOOMMMGGG!!! Vilken kraftfull energi!!! Det är en kvinna som är extremt bestämd!!! Ord och inga visor i den kvinnan kan jag lugnt säga!!! Pew!!!

Hon har enorma krafter och är tydligen expert på energiarbete i alla former.

Först blev jag nästan lite rädd för henne…men sedan kände jag hennes kärleksfulla energi…och den var lika stark…så då kände jag mig lugn.

smiley

På kvällen när jag skulle sova så kände jag hennes påverkan på mig och det var en så stark energi som fyllde min kropp… så starkt att det kändes som jag kunde ta bort molnen om jag bara svepte med handen i luften. Så häftigt!

Det här kommer verkligen bli jättespännande!!! smiley

Jag har ju hört talas om att andra har bytt guide, men jag kände att det aldrig skulle hända mig…

<3

Dagens visdomsord från min guide

KanaliseringarPosted by Zoë Fri, October 19, 2012 09:22:16

"Du vet Zoë, Kärleken är så ofantligt mycket större än vad dina föreställningar och idéer om vad kärlek är. Du kan inte placera in Kärleken i en färdig form som du har tänkt ut. Du kan bara känna Kärleken, du kan inte tänka den. Om du är redo att expandera och uppleva Kärlekens storhet, bortom det du tidigare trott, ta min hand så visar jag dig vägen".

Ja, det var verkligen några sanningens ord... Jag har insett på sistone att, på samma sätt som våldsfilmerna skapar snedvridna föreställningar, så blir vi lika skadade av alla romantiska kärleksfilmer!

Nej, jag vet att livet inte är som på film...men visst blir jag påverkad ändå!

Att tro att en kärleksrelation ska va som på film tror jag hindrar många från att verkligen upptäcka varandra på riktigt. Vi är så styrda av våra föreställningar och idéer om vad kärlek innebär och hur relationen SKA vara, att vi missar hela upplevelsen av den. Sorgligt!

Vi går efter vissar mallar och former som vi skapat innan, och sedan försöker vi trycka in den andra personen och relationen i den. Hur galet är inte det?!

Att gå in i en relation med ett helt oskrivet blad är en konst, men det går...även om man halkar ur lite ibland.

Att verkligen upptäcka varandra, både dig själv, den andra och det gemensamma, utan att betygsätta eller döma, jämföra med mallar osv, är den största gåvan du kan ge dig själv, den andra personen och relationen.

Så, är du redo att uppleva Kärleken bortom dina begränsningar?!

Jag är iaf beredd att ge det en chans.... smiley♥ Trevlig helg! ♥

När jag började kanalisera

KanaliseringarPosted by Zoë Sun, May 09, 2010 17:32:31

Jag har, så länge jag kan minnas, kanaliserat. Men, det var för ca 4 år sedan som jag förstod att det var kanalisering jag höll på med. Jag hade då börjat ställa frågor i min dagbok, oftast väldigt frustrerade, och fick svar som verkade komma från en väldigt vis källa.

Först uppfattade jag det som att jag helt enkelt bara resonerade med mig själv, men jag upptäckte mer och mer att formuleringarna i svaren (som kom som tankar) var ibland väldigt gammeldags, högtravande och det var definitivt inte mitt vardagliga språk, så som jag brukade skriva. T ex ”i sinom tid”. Men, ibland var/är svaren även inom mina språkliga gränser.

För mig är även låtskrivandet och bokskrivandet en form av kanalisering. Jag kopplar upp mig på den oändliga kreativa källan, att jämföra med internet, och så bara börjar det flöda! Underbart härligt!

Jag använder ofta kanaliseringen som ett redskap i min vardag – ett helt fantastiskt och ovärderligt redskap – för att få svar på mina personliga frågor om t ex relationer, jobb, bostad osv.

Svaren/kanaliseringarna är alltid väldigt precisa, inga vaga resonemang, utan de är exakt avvägda så att jag får tillräckligt med information som svar på min fråga, men samtidigt inte några klara ”förutbestämda svar”. Detta för att jag ska känna att jag själv har skaparkraften i min hand och inte styrs av någon/något utifrån. Så uppfattar jag det i alla fall.

Ibland är det givetvis frustrerande när jag bara vill veta!! Eftersom jag är ett kontrollfreak, så vill jag gärna veta så mycket som möjligt så att jag inte kan göra fel. Men, oftast när det gäller sådana ”jag-måste-veta-frågor” får jag väldigt öppna svar, vilket är minst sagt retligt. Men, jag börjar lära mig nu att hantera det och helt enkelt bara våga pröva mig fram och bara göra, för att se vart saker å ting leder. Och, i det här har också min tillit vuxit sig väldigt stark! Tilliten till att allt ordnar sig, för det göra det. Trust me!

Min kanalisering har utvecklats mycket de senaste åren och nu har jag mycket bättre koll på var informationen kommer ifrån och kan även rikta mina frågor mer direkt. Men, det här är någonting som jag hela tiden finjusterar och jag lär mig något nytt hela tiden…. Jag blir aldrig fullärd! Och, tur är väl det.

Det här är något som jag kommer att komma tillbaka till… kanske den dagen då jag berättar om mina andliga guider… en fantastisk förmån att ha kontakt med dom.

Peace tills dess