Zoëblogg

Zoëblogg

När jag började kanalisera

KanaliseringarPosted by Zoë Sun, May 09, 2010 17:32:31

Jag har, så länge jag kan minnas, kanaliserat. Men, det var för ca 4 år sedan som jag förstod att det var kanalisering jag höll på med. Jag hade då börjat ställa frågor i min dagbok, oftast väldigt frustrerade, och fick svar som verkade komma från en väldigt vis källa.

Först uppfattade jag det som att jag helt enkelt bara resonerade med mig själv, men jag upptäckte mer och mer att formuleringarna i svaren (som kom som tankar) var ibland väldigt gammeldags, högtravande och det var definitivt inte mitt vardagliga språk, så som jag brukade skriva. T ex ”i sinom tid”. Men, ibland var/är svaren även inom mina språkliga gränser.

För mig är även låtskrivandet och bokskrivandet en form av kanalisering. Jag kopplar upp mig på den oändliga kreativa källan, att jämföra med internet, och så bara börjar det flöda! Underbart härligt!

Jag använder ofta kanaliseringen som ett redskap i min vardag – ett helt fantastiskt och ovärderligt redskap – för att få svar på mina personliga frågor om t ex relationer, jobb, bostad osv.

Svaren/kanaliseringarna är alltid väldigt precisa, inga vaga resonemang, utan de är exakt avvägda så att jag får tillräckligt med information som svar på min fråga, men samtidigt inte några klara ”förutbestämda svar”. Detta för att jag ska känna att jag själv har skaparkraften i min hand och inte styrs av någon/något utifrån. Så uppfattar jag det i alla fall.

Ibland är det givetvis frustrerande när jag bara vill veta!! Eftersom jag är ett kontrollfreak, så vill jag gärna veta så mycket som möjligt så att jag inte kan göra fel. Men, oftast när det gäller sådana ”jag-måste-veta-frågor” får jag väldigt öppna svar, vilket är minst sagt retligt. Men, jag börjar lära mig nu att hantera det och helt enkelt bara våga pröva mig fram och bara göra, för att se vart saker å ting leder. Och, i det här har också min tillit vuxit sig väldigt stark! Tilliten till att allt ordnar sig, för det göra det. Trust me!

Min kanalisering har utvecklats mycket de senaste åren och nu har jag mycket bättre koll på var informationen kommer ifrån och kan även rikta mina frågor mer direkt. Men, det här är någonting som jag hela tiden finjusterar och jag lär mig något nytt hela tiden…. Jag blir aldrig fullärd! Och, tur är väl det.

Det här är något som jag kommer att komma tillbaka till… kanske den dagen då jag berättar om mina andliga guider… en fantastisk förmån att ha kontakt med dom.

Peace tills dess