Zoëblogg

Zoëblogg

Healade min magsmärta

HealingPosted by Zoë Tue, May 18, 2010 21:59:52

Igår var jag iväg till en kompis och vi va ett gäng tjejer som åt middag tillsammans, pastasallad. I salladen var det grillad kyckling och som några av er vet äter jag inte kött, i alla fall inte i några större mängder. Jag kan peta i mig en liten skinkskiva någon gång ibland… Men, igår tänkte jag…asch några små bitar kan väl inte skada…

På vägen hem missade jag bussen och beslöt mig för att ta en promenad i vårkvällen, tar ca 30 min. Jag kände redan innan att det bubblade rejält i magen, men tänkte att det var lugnt.

Men…halvvägs började det göra VÄLDIGT ONT!! Det kom som ”skov” av smärta och magen stod rätt ut. Jag kände också hur det började trycka på rejält och tittade lite nervöst efter vilken buske jag skulle dyka in i. SHIT DET HÄR GÅR INTE!!!

MEN…så kom jag ju på att jag numera har min healing-energi. Så, jag placerade helt enkelt handen på magen och vips, jag faktiskt vips, så var smärtan borta.

Även om jag har hört 50-11 mirakel-historier, så är det ju inte förrän jag själv verkligen upplever mirakel som jag vågar tro på det.

För mig kändes det verkligen som en skänk från ovan…eftersom jag slapp sätta mig i en buske…

Den här energin är verkligen magisk!! Såå otroligt stark!!