Zoëblogg

Zoëblogg

Kärleksenergi från mina händer

HealingPosted by Zoë Sun, January 24, 2010 10:00:08
Mitt fredagsmys bestod inte av Let´s Dance eller På Spåret....smiley Näpp, jag bestämde mig för att pröva på The Reconnection healing istället!!

Jag läste Eric Pearls bok i november under Thailandsresan, men hade inte nån inspiration att testa att få kontakt med energin på hotellrummet i AC-blåsten, och i solstolen vid poolen kändes inte riktigt rätt..

Så, i fredags tog jag fram boken igen och letade upp övningarna. Mitt fredagsmys innebar alltså att jag satt med händerna mot varandra och fick kontakt med healingenergin. Det kan ju låta lite konstigt och knäppt. Men, om jag kan hjälpa andra och mig själv att bli friska och må bättre, så känns liksom Let´s Dance rätt avlägset. (Även om jag ÄLSKAR dans!!! smiley)

Så, jag satt där med händerna mot varandra och efter en stund började jag faktiskt känna någonting som pirrade i mina händer. Sen blev dom jättevarma och det kändes som om dom svullnade upp ett par storlekar.
Det jag gjorde var alltså att aktivera mina händer genom att jag tog emot energin.
Det gick förvånansvärt lätt och det berodde på att jag för en gångs skull inte hade någon press på mig att det skulle kännas något speciellt. Eric pratar ju mycket om att bara leka med energin och inte ta det så allvarligt. Så, det gjorde jag...

Sedan dess har mina händer känts helt annorlunda... De två föregående nätterna har jag känt en ENORM VÄRME från mina händer! Och, jag vet inte var jag ska placera dom för det bara strålar ut energi.... Oftast när jag ska somna ligger jag på rygg (på spikmattan såklartsmiley) och med händerna placerade på magen eller på hjärtat. Och, den energin som jag har känt de senaste nätterna är helt otrolig!!

Energin känns väldigt mjuk och kärleksfull, precis samma känsla som när man har en djup kärleksrelation eller ett djupt möte med någon som man tycker väldigt mycket om. Den närmaste beskrivningen är att energin känns helt GUDOMLIG! Det är som att en ängel bara lägger sin hand på kroppen och man smälter in i ett mjukt rosa moln. Och, man känner bara lugn, harmoni och total frid!

Och, den här gudomliga energin kommer ifrån MINA HÄNDER?!?!?!?
Helt fantastiskt!!!

Jag ser verkligen fram emot att få gå kursen för Eric Pearl i april, så att jag lär mig handskas med energin. Fram tills dess ska jag fortsätta att öva...

Värme,
Zoë