Zoëblogg

Zoëblogg

Ännu ett healing-uppdrag

HealingPosted by Zoë Tue, May 29, 2012 21:54:20

Idag fick jag den äran att hjälpa en vän vars dotter hade fruktansvärda smärtor i magen. De hade varit inne på sjukhuset flera ggr och lill-tjejen på 10 år hade vääldigt ont. Och, ingen visste vad det berodde på...

Precis efter får jag ett meddelande om orsaken, från mammans andliga guide. Detta var ju givetvis värdefull information, och som mamman bett mig om att titta på/fråga efter. Fint!

Jag erbjöd dom att komma förbi mig, som imorgon, eftersom jag hade fullt schema idag med en massa ärenden inne i Kalmar.

Men, när jag strosa runt på IKEA bland kuddar och ramar kunde jag inte hålla mig... Så, samtidigt som jag gick där såg jag flickan framför mig och såg det som gjorde ont på ett energimässigt plan. Det var väldigt tydligt. Jag såg smärtan som mörkare energier, och det såg ut som en "korv"... Då visualiserade jag bara att det togs bort ifrån henne. "Korven" släppte omedelbart. Det var oerhört lätt. Min erfarenhet är att barn har ofta väldigt lätt att återställa sin balans.

Fick sedan ett meddelande på Facebook att flickan helt plötsligt hade blivit bra, strax efter energi-kirurgin, och att smärtan hade försvunnit... Hon mådde bara lite illa fortfarande...

Kanske var det energi-tricket jag gjorde som hjälpte henne? Vem vet??

Jag kan aldrig veta säkert. Jag vet bara vad jag ser och upplever. Och, för mig är det sant och heeeelt magiskt.

Tack för att jag får ge!