Zoëblogg

Zoëblogg

Moder Jord meditationen

HealingPosted by Zoë Thu, May 31, 2012 21:16:46

När de flesta kanske tog sin första morgonfika imorse begav sig fyra härliga kvinnor iväg till en alldeles magisk plats vid havet.

Där, vid en gigantisk sten, kluven mitt itu, med en manlig del och en kvinnlig, satte vi oss ner för att börja arbeta. Vi tonade in oss tillsammans och gjorde Moder Jord-meditationen, den som görs vid varje fullmåne runt om i hela världen. Man tar då kontakt med jordens energi, som är väldigt lågfrekvent, röd i sin färg, helande och lugnande. Jordens energi dras upp från hennes mitt och in i kroppen, och när kroppen har fyllts till bredden är det dags att medvetet skicka den till den plats eller de människor som mest behöver den.

Det är en oerhört fin meditation och det blir ju så enormt kraftfullt när man samlas såhär och gör liknande saker tillsammans. Vi visualiserade även hur vi vill att världen ska se ut – frisk och stark natur, rent och klart vatten, glada, lugna och kärleksfulla människor osv osv.

Vi behöver verkligen komma samman nu och hjälpas åt!

Och, eftersom jag vet att visualisering och healing energier ger fantastiska resultat, så vad väntar vi på? Och, det blir ju extra kraftfullt när vi gör det tillsammans.

Så, har du möjlighet att samla några stycken och meditera/visualisera – gör det!

Här är en länk till Moder Jord nätverket där du hittar meditationen och annan härlig info

http://www.motherearthnetwork.net/

Tack mina underbara vänner!

Tack för att vi gör detta tillsammans!