Zoëblogg

Zoëblogg

Dagens visdomsord från min guide

KanaliseringarPosted by Zoë Fri, October 19, 2012 09:22:16

"Du vet Zoë, Kärleken är så ofantligt mycket större än vad dina föreställningar och idéer om vad kärlek är. Du kan inte placera in Kärleken i en färdig form som du har tänkt ut. Du kan bara känna Kärleken, du kan inte tänka den. Om du är redo att expandera och uppleva Kärlekens storhet, bortom det du tidigare trott, ta min hand så visar jag dig vägen".

Ja, det var verkligen några sanningens ord... Jag har insett på sistone att, på samma sätt som våldsfilmerna skapar snedvridna föreställningar, så blir vi lika skadade av alla romantiska kärleksfilmer!

Nej, jag vet att livet inte är som på film...men visst blir jag påverkad ändå!

Att tro att en kärleksrelation ska va som på film tror jag hindrar många från att verkligen upptäcka varandra på riktigt. Vi är så styrda av våra föreställningar och idéer om vad kärlek innebär och hur relationen SKA vara, att vi missar hela upplevelsen av den. Sorgligt!

Vi går efter vissar mallar och former som vi skapat innan, och sedan försöker vi trycka in den andra personen och relationen i den. Hur galet är inte det?!

Att gå in i en relation med ett helt oskrivet blad är en konst, men det går...även om man halkar ur lite ibland.

Att verkligen upptäcka varandra, både dig själv, den andra och det gemensamma, utan att betygsätta eller döma, jämföra med mallar osv, är den största gåvan du kan ge dig själv, den andra personen och relationen.

Så, är du redo att uppleva Kärleken bortom dina begränsningar?!

Jag är iaf beredd att ge det en chans.... smiley♥ Trevlig helg! ♥