Zoëblogg

Zoëblogg

Rosa bandet - Nej tack!!

HealingPosted by Zoë Wed, October 24, 2012 10:16:45

Japp, nu är jag enormt kontroversiell och provocerande!

Hur har jag mage att säga nej till sk "välgörenhet"??

Den sk "välgörenheten" i det här fallet är forskning som leder till nya mediciner/gifter/strålbehandlingar för den cancerdrabbade.

Är det verkligen svaret så att cancern ska ge med sig??

Jag svarar NEJ på den frågan. Det anser inte jag.

Min inre sanning säger nej till mera gifter i kroppen.

Och, är det egentligen så konstigt att vi får cancer?? Med tanke på hur vi förgiftas av i princip ALLT i vår omgivning? Maten, luften, vattnet...relationer till andra och oss själva osv. Bara det att vi är försurade i våra kroppar ökar förekomsten av cancer. Är det någon läkare som överhuvudtaget pratar om det??!! Att mha förändringar i kosten kan återskapa en pH-balans?

Varför pratar ingen om kvinnor som "botar sig själva" genom terapi, healing, näringsboostad kost, självkärlek och genom att i ett första steg ta reda på VARFÖR tumören finns. Vad vill den säga?

Troligtvis bär tumören på en massa minnen, från det här livet eller tidigare liv. Minnen som vill bli sedda och lyssnade till. Tumören finns där av en anledning och vill komma till tals. Får den det har den möjlighet att försvinna, för då har du lyssnat.

Det finns huuur många kvinnor (och män givetvis) som helst som har botat sig själva utan gifter. Jag uppmanar er att KLIVA FRAM!!!

Vi har alla den enorma inre kraften att återskapa hälsa och balans - ta tillbaka och använd den kraften!!

Kroppens NATULIGA tillstånd är HÄLSA och BALANS!! Det är så vi föds. Sedan är det saker i vår omgivning som skapar obalansen. Och vi har också en möjlighet att återskapa den balansen.

Vill du veta mer??

Läs boken "Resan" av Brandon Bays (om kvinnan som genom att lyssna till minnena i tumören och försonas med dem, kunde få sin fotbolls-stora tumör i magen att försvinna)

Boken och filmen "Du kan hela ditt liv" (You can heal your life) med Louise Hay

Jag ser och hör nästan dagligen om sk "mirakulösa helanden". Kroppen är SÅÅÅÅ ENOOORMT FANTASTISK!!! VIII ÄR SÅÅÅÅ STOOORA!!! Underskatta inte era egna förmågor!!

Så, tänk efter en stund innan du köper ett rosa band!

Ha en underbart kraftfull och strålande ROOOOSA oktoberdag!