Zoëblogg

Zoëblogg

Byte av andlig guide - en himmelsk skilsmässa

KanaliseringarPosted by Zoë Thu, September 12, 2013 15:18:18

I lördags hörde jag att min guide ville prata med mig, men jag sa att vi tar det lite senare… Antagligen kände jag på mig vad som var i görningen, så det dröjde ända fram till måndag kväll. Då som först satte jag mig med papper och penna för att ta emot det han hade på hjärtat.

Detta var ju ett glatt återseende eftersom han varit väldigt frånvarande de senaste månaderna…för att jag skulle lära mig att stå på egna ben och inte vara så beroende av honom och hans vägledning. Så, det var med spänd förväntan som jag började skriva de första hälsningsfraserna.

Sen kom det….som en blixt från en klar himmel…men på ett plan visste jag precis vad som skulle komma.

”Vi måste skiljas Zoë”

Va?!?!?!?!!! smiley

Jag blev först helt chockad!!! Min kompis som jag varit med nu så länge..skulle han inte längre finnas vid min sida? Hur skulle jag klara mig utan honom? Det kändes verkligen jätteläskigt först… Men, sedan började han förklara att vi faktiskt var klara med varandra och att jag nu hade kommit till en punkt i min utveckling då jag ska gå vidare till nästa steg och behöver då mera kompetens. smiley

Han sa att han inte kan bidra med så mycket mer framöver och att jag hade uppnått det som han och jag hade kommit överens om. Våra kontrakt var fullbordade. Och han sa också att de liv som ni lever, nu i dessa tider av sk Uppstigning, är ju som flera liv i ett och då händer det att man behöver byta guide under resans gång.

Det var ju givetvis en glädjande nyhet…men ändå?!! Jag blev lite ledsen ett tag och kände mig otrygg. Men, han var genast där och tröstade och sa att det skulle bli jättespännande med allt nytt som jag ska lära mig av den nya guiden. Och, detta är ju också ”jobbigt” för honom, att skiljas åt. Jobbigt på ett andligt plan.

Men, han försäkrade mig om att han kommer att stanna kvar vid min sida ändå, men inte som den som är ytterst ansvarig för mig och min vägledning.

Då kändes det givetvis mycket skönare, att han skulle fortsätta att vara med mig.

Han berättade också att det nu kommer vara en period av ”inskolning” med den nya guiden och att båda kommer att vara med mig under en tid nu framöver så att jag kan lära känna den nya guiden i ”lugn och ro”, under trygga former.

Det var ju givetvis därför som han prövade mig i somras, då han var så frånvarande… Klarar hon sig ”utan” mig?

Uppenbarligen har jag klarat ”testen” och är redo för nya utmaningar. Faktiskt känns det lite skönt att få som en sorts ”reward” efter alla tunga prövningar de senaste månaderna. De enooorma utrensningarna jag har gått igenom har lett fram till att jag nu får kliva upp till nästa stadie i livets skola.

Väldigt spännande!

Sedan var det dags för presentation av den nya guiden…och när jag kände henne för första gången! OOOMMMGGG!!! Vilken kraftfull energi!!! Det är en kvinna som är extremt bestämd!!! Ord och inga visor i den kvinnan kan jag lugnt säga!!! Pew!!!

Hon har enorma krafter och är tydligen expert på energiarbete i alla former.

Först blev jag nästan lite rädd för henne…men sedan kände jag hennes kärleksfulla energi…och den var lika stark…så då kände jag mig lugn.

smiley

På kvällen när jag skulle sova så kände jag hennes påverkan på mig och det var en så stark energi som fyllde min kropp… så starkt att det kändes som jag kunde ta bort molnen om jag bara svepte med handen i luften. Så häftigt!

Det här kommer verkligen bli jättespännande!!! smiley

Jag har ju hört talas om att andra har bytt guide, men jag kände att det aldrig skulle hända mig…

<3