Zoëblogg

Zoëblogg

Kristallresan - Atlantis, Portugal och Kalmar

KanaliseringarPosted by Zoë Tue, January 28, 2014 13:23:45

I december behövde jag verkligen ett brejk! Det hade varit enormt intensivt med alla aktiveringar av koder i mig under september och oktober, plus tre Intensivkurser i Be an Attractive Magnet i Sverige. Så, jag kontaktade min guide m fl och sa att de skulle skicka mig en solresa så att jag kunde få vila upp mig. Tanka sol-energi och bara få vara, i ensamhet.

Som på beställning fick jag ett erbjudande att låna en bekants lägenhet i Portugal, gratis!, och med en fantastisk utsikt över havet och staden. Så, mycket rekreation blev det…och som alltid så kommer det ofta information när man slappnar av. Eller hur?!

Så blev det även denna gång… Jag hade med mig ett gäng kristaller, och varje morgon ville dom prata med mig. Kristallkanaliseringarna hade ju redan påbörjats innan, strax efter det att Atlantis-koderna hade aktiverats i mig. Helt plötsligt så börjar det fullkomligen rasa in information om kristaller….och information om hur jag arbetade med kristaller på Atlantis. Så, det var ju bara att ta fram papper och penna och anteckna.

Så, varje morgon i Portugal satt jag där och fick information om hur kristallerna ser ut inuti, deras anatomi, på ett energi-plan. Jättespännande! De berättade för mig hur man på bästa sätt kan samarbeta med dom, hur man programmerar dom och hur man får tillgång till informationen osv osv osv… Sååå roligt!

Och informationen fortsätter att komma…som idag på bilverkstan i Kalmar.

Jag va och serva bilen och skulle bara gå igenom schemat för Kristallkursen i Stockholm i mars, då jag kommer att dela med mig av allt detta, och vips så ville mera information komma igenom. När man minst anar det… Så, mitt bland alla bilhandlare satt jag och kanaliserade info från kristaller. Ha ha ha…

Crazy life!!

<3 <3 <3