Zoëblogg

Zoëblogg

På andligt uppdrag i USA Del 2 - Mötet med den 13e Kristallskallen

Förändra världenPosted by Zoë Thu, February 27, 2014 15:52:16

Efter några dagar fullkomligen ”sögs jag in” i en kristallaffär och där befann sig kvinnan som har den 13e Kristallskallen! Vilket Jag inte hade någon koll på…men det hade mina vägledare koll på…he he…såklart.

Här är den fina Solstatyn - fredsängeln utanför affären...

Så, några dagar senare hade vi bestämt träff – jag, Susan Isabelle och den 13e kristallskallen.

Det sägs ju att det finns 12 + 1 Kristallskallar utplacerade på jorden och att de spelar en viktig roll i uppstigningen. De är fullmatade med information, jag skulle säga att de innehar ”mallar” i form av koder för uppstigningen och allt vad det innebär med DNA aktiveringar, kristallisering av våra kroppar osv.

Den 13e Kristallskallen har en viktig roll just för det nya som kommer. Och den 13e Kristallskallen består av två stycken mindre skallar, en feminin och en maskulin.....

... som när de kommer samman, bildar ett babyhjärta. Dvs födelsen av den nya tiden, då det feminina och det maskulina är i balans.

Kristallskallarna var enormt fascinerande! De är ju helt släta på utsidan, men det såg ut som att de hade den mänskliga hjärnan, örongångarna mm ”inristade” inuti skallarna. Som du ser på bilden nedan så är det en hjärna inuti skallen, likaså örongångar!! Jättehäftigt!

Det var lite svårt att fånga det på bild…men det här fotot blev rätt bra... Och, den kvinnliga skallen hade t o m riktiga ögon i en viss vinkel. Helt galet!

På bilden ser man iaf det vänstra ögat... ;-)

När man sätter ihop skallarna bildar de alltså ett babyhjärta, och man kunde se kamrarna, artärerna mm utanpå hjärtat. Jättecoolt!

En annan jättefascinerande sak var att de var genomskinliga...som ni ser på bilden så tar skallen upp pyramiden, man ser den inuti skallen, fast att man håller i skallen i handen.

Jämfört med när skallen är utanför pyramiden...

På morgonen innan mötet hade jag fått till mig att jag skulle hålla i skallarna för att tanka ner ngn information. Och, det gjorde jag… WOW! Vilken energi!!

Det var massa information lagrat i dom skallarna kan jag lugnt säga! Jisses!!

Jag visste ju inte varför jag skulle hålla i skallarna, men det som hände var att jag fick ta emot koder, eller snarare en karta för mitt nästa uppdrag – steg 3 (den sista delen) av aktiveringen av Atlantiskoderna som jag ska göra tillsammans med min man. Jag trodde ju delvis att det var själva uppdraget i sig som jag/vi skulle göra i Mount Shasta, men tydligen var det en pusselbit som jag skulle få för att vi ska kunna genomföra det i ett senare skede. Ja, det var ju bara att släppa alla föreställningar, släppa kontrollen och flyta med.

Jag får lita på att GFL har koll på läget helt enkelt.

Sedan fick jag även aktivera min egen Kristallskalle… Den tankade ner information från den 13e kristallskallen, så nu är den med i nätverket runt jorden som kristallskallarna bildar. Och, i slutet av mars, precis när jag ska hålla i kristallkursen, ska vi ha en gemensam aktivering av nätverket för healing av jorden…

Jag hoppas att vi kan hinna klämma in en gemensam healingmeditation med min kristallskalle under kursen.

Så, det var lite grann av vad som hände under mitt andliga uppdrag i USA.

Och, jag hann väl med lite vila och turistande också…