Zoëblogg

Zoëblogg

Kristallskallen ger hopp om framtiden

Förändra världenPosted by Zoë Wed, March 19, 2014 10:32:04

Häromdagen hade jag besök av min mycket mediala vän… (Svårt att dölja något för mina vänner…för de flesta är ju mer eller mindre mediala… He he… Men, transparenta relationer är ju väldigt skönt att ha! smiley )

Då tänkte jag att jag skulle göra ett blindtest av skallen…inte direkt enligt den vetenskapliga forskningens alla regler…men ändå. Jag ville veta vad jag hade fått med mig för information i den där skallen egentligen.

Han hade ju hört talas om att jag träffat Maya skallen den 13e…bebishjärtat…som jag tidigare skrivit om. Men, jag hade inte berättat för honom att jag även aktiverat min egen kristallskalle, dvs tankat ner information från den 13e.

Så, när vi satt och språkades vid om ditten och datten i Templet, så sa jag till honom. ”Ser du kristallskallen på altaret? Känn på den en stund.”

Då tog han den aktiverade kristallskallen och mediterade i någon minut…sen utbrast han: ”MEN, HERREGUD ZOË, VAD ÄR DET HÄR?!”

Då smålog jag och sa: ”Vad hände? Vad såg du?”

”Alltså, det bara flashade förbi…alltså världshistoren…som små filmsekvenser av de viktigaste händelserna från jättelänge sen… och sen fick jag se en bit in i framtiden också, fast inte så långt, bara en liten bit. Det kommer att falla Zoë, alla systemen kommer att falla, jag såg det. Det ekonomiska systemet osv, det kommer att falla. Och, det kommer att bli så vackert! Den nya jorden kommer att bli så vacker! Jag såg det. WOW!!”

Och, så började vi gapflabba!! Och, jag kände i hela min kropp att segern är nära!

Ljuset segrar! Kärleken segrar!

Det är bara att börja fira! Eller för-festa som jag brukar säga på manifesteringskurserna.

Whuhuuuuuu!! Yezz yezz yezz!!! smiley

Happy happy happy!

Visst har vi en del grovgöra kvar att göra innan, men såå fint att ha allt det vackra inom räckhåll.

Jag är så tacksam att jag får vara här på jorden nu och uppleva detta.

Jag kommer att ta med min aktiverade kristallskalle till workshops, mässor och kurser framöver, så att deltagarna kan få tanka ner den information som personen behöver.

Ni får slå era kloka huvuden ihop helt enkelt…. He he he…

Jag vet…jag har väldigt torr Plejad-humor… Sorry!

Fredag-söndag (21-23 mars), träffas alla kristallskallarna i Florida på Coral Castle, för gemensamt energiarbete för freden. Det kommer att skapas en ”grid” (ett nätverk) och det är bara att joina för den som vill. Alla som har aktiverat egna kristallskallar uppmanas att koppla upp sig på nätverket runtom på jorden och använda sig av vissa mantran i energiarbetet. På söndag, på Kristallkursen i Stockholm, kommer vi att göra en gemensam meditation, ca 16.45.

Du är välkommen att meditera med oss då.

Ska försöka hinna skriva mer info om det här innan. smiley

I kärlek,

Zoë

PS Det är ju vårdagjämning på fredag…