Zoëblogg

Zoëblogg

Stöd att hålla ljuset stadigt – Programmerad Kristall med 5-dimensionellt Kristusljus 5-33

Förändra världenPosted by Zoë Thu, April 03, 2014 16:50:23

Mitt liv blir bara galnare och galnare känns det som… Men, ju knäppare desto roligare. Eller?!

De som jag träffar på mina kurser och på mina privata sessioner brukar ibland säga… ”Åh, jag vill bara vara här i de här sköna energierna! Jag vill inte gå hem.”

Även om jag är en social tös och älskar människor, så har jag ändå behov av min privata sfär…så tyvärr har jag inte möjlighet att låta dom få stanna kvar.

Och, det här har ju inte med mig som person att göra, utan det är ju den energi som jag har möjlighet att tanka ner eller sprida ut, som folk vill ta med sig hem. Det är liksom mitt jobb, att sprida ljuset.

Jag har under en ganska lång tid känt mig frustrerad över att inte kunna sprida ljuset snabbare och till flera, så för några månader sen frågade jag uppåt vad jag kunde göra mera för andra. För det som verkade vara svårt för de flesta var att hålla ljuset stadigt.

”PROGRAMMERA KRISTALLER” var svaret.

Och, på den vägen är det.

Efter några månader hittade jag de absolut perfekta kristallsmyckena och i början av mars satte jag mig ner och skulle programmera dom.

Jag trodde att det bara var den högsta bästa energin som jag har tillgång till just nu, att jag skulle koppla upp mig och tanka ner så ren och vit energi som möjligt och att den sedan skulle läggas in i kristallen.

Men, det visade sig vara ”The Golden Frequency”, en energi som jag och min man ska aktivera när tiden är rätt, och som sedan kommer att spridas. De talade också om för mig vid detta tillfället att "The Golden Frequency" är 5-dimensionellt Kristusljus (33).

Jag har ju nyligen börjat minnas hur man programmerar kristaller, vilket jag berättar ingående om på Kristallkursen – ”Kristallernas magiska visdom från Atlantis”.

Så, det jag har gjort är att skapa en sk öppen och förankrad mapp, vilket gör så att energin är helt och hållet tillgänglig och att den är fast förankrad i kristallen, dvs den stannar kvar i kristallen.

Så, inuti kristallen har jag placerat en virvel av ”the Golden Frequency”-energin, som snurrar runt runt och som stannar kvar hela tiden. Sedan har jag bildat en tunnel/kanal uppåt och neråt genom smycket och samtidigt kopplat så högt upp jag bara kan och kopplat ner in till jordens mitt.

Detta gör så att bäraren kan tanka ner mera högfrekvent energi och får hjälp att hålla ljuset stadigt.

Det bildas ju också ett nätverk i och med detta och jag tror att när väl ”The Golden Frequency” aktiveras och sprids ut, så kommer bäraren att känna av det och också hjälpa till att föra den vidare. Det blir som en domino-effekt. Det är vad jag känner kommer att hända…

Av rent tidsmässiga skäl har jag bara möjligheten att programmera ett gäng, men jag gör mitt bästa för att hinna och orka med så många jag kan.

Jag kommer också att programmera ett gäng vanliga Bergskristallspetsar för de som önskar det.

Jag sålde av nästa alla på Kristallkursen och på mässan i Stockholm i förra veckan, men jag har ett gäng som är färdiga just nu.

Om det är flera som önskar detta kommer jag att programmera flera. Och, i så fall blir de klara i maj/juni.

Här är dom...

Håll ljuset stadigt!!!

Livet är ju bara föör spännande ibland!!

I kärlek,

Zoë