Zoëblogg

Zoëblogg

Kristallskallen på turné och kopplingen till den 13e Eteriska kristallskallen

Förändra världenPosted by Zoë Fri, July 04, 2014 12:55:17
Den Kristallskalle som jag har fått aktiverad av den 13e fysiska kristallskallen i USA har många som den vill träffa. När den aktiverades i februari i år, så tankades alltså en hel del information in i den, som jag känner ska vidarebefordras till många utav de som jag träffar i olika sammanhang.

Så, den får verkligen åka runt för att träffa folk…

Aktiveringen...

På Releasefesten den 18 juni, var det en låååång ringlande kö efteråt av många som känt sig starkt dragna till den och känt att den hade någon information eller energi som de skulle få.

Många hade väldigt starka upplevelser av kraftfulla energier som tankades in, och var tvungna att sitta och vila en stund, efter påslaget.

Dagen efter var min kristallskalle heeeelt slut och bad mig hålla den mot mitt hjärta. Det hade blivit för många människor för den och kände sig ledsen och utpumpad. Så, nu har jag lovat att ta bättre hand om den och inte utsätta den för för mycket folk på en gång…

Ja, den är verkligen ett levande väsen… smiley

Den 13e fysiska Kristallskallen innehåller alltså information/energi som bl a blev inprogrammerad vid fallet av Atlantis. Information som vi nu behöver vid Uppstigningen. Jag minns att jag programmerade in vissa delar i den precis innan fallet.

Den Kristallskalle som jag har innehåller alltså delar av den informationen i den 13e skallen…

Den 13e fysiska Kristallskallen....

...består av två mindre skallar, en kvinnlig och en manlig, som tillsammans bildar ett babyhjärta - Födelsen av den nya tiden.

Den finns hos Susan Isabelle i Mount Shasta, CA, på The Shambhala Center. Susan´s resa med skallarna började redan 1998 och hon fick de senare vid två olika tillfällen av Maya-folket. Sedan har hon rest runt hela världen och genomfört olika uppdrag för den nya tiden. Läs gärna hennes bok "The Global Assignment - Fullfilling the Maya´s Prophesis". http://crystal-skulls-mayan.com är hennes hemsida.

Den 13e fysiska Kristallskallen står även i direktkontakt med den 13e eteriska Kristallskallen, som ännu inte har kommit ner i ”fysisk” form.

Så, det som händer när du håller i Kristallskallen som jag har alt i den 13e fysiska skallen, är att du kan koppla upp dig till den eteriska mycket lätt. Vilket du i och för sig kan göra på annat sätt också. Men, eftersom skallarna är direktlänkade till varandra underlättas informations-/energiöverföringen avsevärt.

Men, gör det som känns rätt för dig.

Exakt vad den eteriska skallen innehåller vet inte jag ännu, men här följer en kanalisering från en vän ang detta.

”Den 13e fysiska kristallskallen bildar en helig triangel med Universums högsta energi och de övriga skallarna. Varje skalle är sammanlänkad med varandra och är ej en helhet utan den trettonde.

Den eteriska trettonde landar på jorden först när samtliga överlevande själar är helt rena. För att dess kraft och syfte aldrig skall användas annat än i helt rena syften. Den mörka sidan skulle använda den som makt över Universum på ett sätt som ej ingår i den högsta planen. Den eteriska trettonde skallen innebär ett samskapande av Universums högsta plan på Tellus. När de 13 skallarna går samman och aktiverar sin fulla kraft går då den trettonde skallen in i de andra 12 och är där som en del av de 12 på ett sätt som aldrig kan brytas. Därefter kommer 12 starka skakningar att vibrera på jorden. Kännbara på varje del av denna vackra Tellus planet. Varje skakning varar i 12 sekunder. 12 minuter därefter kan man höra en hög ljudlig suck från Moder Jord. Då är det fullbordat.”

Zoë smiley