Zoëblogg

Zoëblogg

Andrea Bocelli-turné

MusikPosted by Zoë Tue, April 13, 2010 22:10:30

Nyss hemkommen från turnén med Andrea Bocelli! Oj oj oj, vilken upplevelse!!! smiley

Wow!! Tänk att få stå och sjunga inför tusentals människor i Telenor Arenan i Oslo, Forum i Köpenhamn och Globen i Stockholm. Det var stående ovationer kväll efter kväll, jag rös från topp till tå och ögonen fylldes av tårar. Speciellt när Bocelli sjöng duetten med Heather Headley (Canto della Terra). Det här är absolut en av mina största musikupplevelser hittills, helt i klass med Melodifestivalen 2002.

Det var alltså min kör Stockholm Vocalis (förstärkt med Stockholms Musikgymnasiums Kammarkör) och orkestern Stockholm Concert Orchestra som jag sjöng med. Förutom Heather Headley var det även andra världsstjärnor med på turnén, helt galet duktiga!! Paola Sanguinetti och Gianfranco Montresor, och Malena Ernman gästade oss i Globen.

Jag tror knappt att det är sant att jag har varit med om detta… Men, det ÄR sant!!

Jag önskade mig mer musik under 2010 och det fick jag, och mer lär det bli!

Det känns i hela kroppen att jag sjungit otroligt mycket under den senaste veckan, för det riktigt bubblar av glädje i mig. Och, jag är såå sugen på att sjunga solo igen… smiley Vill hitta en superbra sångpedagog så att jag kan utveckla min röst ännu mer. Det är dags att ta ytterligare ett steg röstmässigt nu när jag tagit tillbaka min ”innerpower” och vågar visa mig igen!

Tack för musiken i mitt liv!!

http://www.stockholmvocalis.com

http://www.scoproduction.se

http://www.andreabocelli.com

http://www.paolasanguinetti.it/

http://www.heatherheadley.com/