Zoëblogg

Zoëblogg

Utomjordiskt samarbete inlett

Förändra världenPosted by Zoë Sat, July 26, 2014 15:20:05

För ca en månad sedan inledde jag tillsammans med några vänner ett närmare samarbete med några utomjordingar. De är från den Galaktiska federationen av ljus, GFL, och samarbetet är i stora drag tänkt att stärka kontakten mellan människorna och dom. Syftet är att i första hand minska rädslan som många har för utomjordingar, för att i ett senare skede samarbeta närmare i form av assistans i vår uppstigningsprocess.


Liknande kontakter sker nu på många platser runtom i världen och många människor är inblandade…

Under en månads tid har vi haft telepatisk kontakt och har fått en del instruktioner ang detta.

Jag ställde i ett tidigt skede ett motkrav: ”Om jag ska kunna tro på att detta verkligen är sant, så måste ni visa er för mig!”

Under de senaste dagarna intensifierades samarbetet och jag mottog flera meddelanden och visioner av olika slag. Och…

Den 24 juli kl 22.30 kom dom på besök. Ääääntligen!!!

Jag sitter vid altaret och tackar för dagen som varit. Fönstret är vidöppet i sommarvärmen och plötsligt hör jag ett konstigt ljud. Det liknande en dammsugare, men väääldigt högt!!! Vvvzzzzzz.... Ljudet kommer och går i omgångar, blir starkare sen svagare, starkare….svagare… och till slut tittar jag ut och får då se blinkande lampor som åker omkring.

Något flyger runt med en mjuk och lugn, nästan svepande rörelse. Upp och ner, hit och dit. Både rakt åt sidorna, rakt upp och ner, och i cirklar.

Jag står länge länge och observerar och utesluter den ena farkosten efter den andra…inte ett flygplan, inte en satellit, inte en helikopter... Jag förstod direkt att det va ett UFO, att dom äntligen hade kommit för att visa sig, men jag stod ändå länge och tittade för att verkligen vara säker. Efter en stund stannade det precis framför mig, och stod där i några minuter. Såg bara lamporna och hörde ljudet. Jag vinkade glatt!!! Och, jag kände bara en sån otrolig kärlek och värme från dom. Och en ofantlig glädje!! smiley

Såklart hämtade jag mobilkameran, men förstod att de skulle försvinna då... Det har ju hänt förut då jag såg ett gigantiskt skepp utanför huset i Bromma 2010. Då jag hämtade videokameran var de puts väck.

Det var därför jag stod länge och observerade innan jag hämtade kameran… Jag sa till dom att jag vet att ni kommer att åka iväg nu när jag vill filma er, men snälla kan jag inte få med lite grann…

Så jag hämtade mobilen på nedervåningen och när jag fipplade m kameran började den glida iväg bortåt. Jag tog ner kameran, då stannade de, men sen skyndade jag mig att filma och jag fick med en liten liten snutt iaf när den åker iväg. Tyvärr blev det inte jättebra. Men, man kan iaf se när den glider bort och man kan också höra ljudet lite grann några sekunder precis i början.


Videon lägger jag upp på Facebook sålänge... avvaktar att lägga upp den på You Tube ett tag...

Jag är verkligen såå tacksam! Vilken gåva!! smiley

Jag kan i detta skede inte gå in på några fler detaljer, men återkommer med mera info när det är dags.

<3 Zoë and crew <3

smiley