Zoëblogg

Zoëblogg

Medial från tidigare liv

Intuition & MedialitetPosted by Zoë Thu, April 15, 2010 21:23:35

Jag har ju som sagt haft "förmågor" sedan jag var liten tös, men jag förstod nog aldrig riktigt vad det var jag upplevde då. Bl a minns jag att jag vaknade VARJE NATT av att det var någon i mitt sovrum!! Jag tände lampan flera ggr och kollade om det var någon där... Jag blev tyvärr mestadels rädd på den tiden...och jag sov i mina föräldrars sängar tills jag var 12-13 år gammal!!

När jag öpnnade den mediala dörren ordentligt i vuxen ålder, så var det som att öppna en mycket välbekant dörr! Och jag kastades fullkomligen in i arbete direkt!

Jag hade beslutat mig för att börja på ”Academy for Inner Potential” där en av mina lärare var Vendela Cederholm, ett av medierna i TV4+ program ”Det okända”. Och, senare gick jag även för Gordon Smith, "Englands mest exakta medium".

Utbildningarna var verkligen superbra!! smiley

Det kändes som att jag tog ett jättekliv direkt in i medialt arbete. Det kändes också helt naturligt för mig att arbeta medialt…som om jag hade gjort det tidigare om man säger så… smiley Jag hade ju iofs kanaliserat i många år innan och därför kände jag igen ”signalerna”/de inre bilderna jag fick. Men, skillnaden nu var att jag fick allt jag såg och hörde bekräftat utifrån, vilket var enormt roligt!

Jag minns att jag efter den andra utbildningshelgen fick en förfrågan av en vän att göra en "reading". Och, på en gång gick helt fantastiskt strålande bra!!! WOW! Jag blev faktiskt lite överaskad…. Jag visste att jag var medial, men inte såå medial!

Sedan dess har det bara rullat på och det känns bara hur naturligt som helst! Som om jag aldrig gjort något annat! smiley

Eftersom jag själv hade haft en sån "framgång" med att se mina egna tidigare liv, så började jag även att läsa av andras tidigare liv också. Det är otroligt häftigt! Jag "läser" alltså Akashakrönikorna, dvs. ett sorts eteriskt bibliotek där ALL information finns att inhämta. Där går jag in och ser bilder/filmsnuttar från folks tidigare inkarnationer, information som kan stödja klienten i dennes nuvarande situation.

Genom att medvetandegöra blockeringen har man möjlighet att lösa problemet på en grundläggande nivå. Helt fantastikt!! Vem behöver mediciner när det finns mediala regressioner och healing?!?

Det var ju också genom en regression som jag fick svaret på varför det kändes så lätt och naturligt för mig att arbeta medialt. Jag hade nämligen arbetat med detta förut, i minst ett tidigare liv. Detta var på 1400-talet och i England. Att ha sådana förmågor var verkligen inte populärt på den tiden och jag utgjorde ett direkt hot! Jag blev som 16-åring utslängd på gatan, från min relativt välbärgade familj, och bodde i skogen på dagarna och letade efter mat i soporna på nätterna. Fy vad äckligt med alla råttor! Kallt och jävligt! Jag var ju tvungen att gömma mig pga alla häxförföljerser... Jag förstår nu varför jag varit lite tveksam till att arbeta med detta...det finns ju en hel del rädslor...

Men, det är verkligen en enorm gåva att få arbeta medialt och vägleda andra!

Jag är sååå tacksam!!! smiley

Kärlek!