Zoëblogg

Zoëblogg

Budskap från en bortgången far

Intuition & MedialitetPosted by Zoë Mon, May 10, 2010 16:43:04

Det är verkligen en fantastisk förmån att få förmedla budskap från anförvanter, som jag hade möjlighet att göra för några helger sen. Dvs. meddelanden från andra sidan till de som lever här och nu. Det kan ofta verka väldigt lugnande för de som är kvar här och får känna det att personen "lever kvar" även om det är på ett annat plan.

I det här fallet var det en kvinnas pappa, som hastigt rycktes bort från familjen då hon var i 20-års åldern (för 10-15 år sedan). Som vanligt vet jag inte mycket om det hela när jag tonar in mig.

Han kom väldigt tydligt och sa bla:

"Förlåt att jag var tvungen att bege mig av så tidigt, men jag hade annat som jag skulle uträtta. Men, jag finns med dig hela tiden." osv.

Sedan bad jag honom att visa/säga mig något som bara dom två vet, för att verifiera att det verkligen var hennes pappa som jag hade kontakt med.

Då såg jag (för min inre syn) att han drog upp tröjan och sen pekade han på magen och log. När jag förmedlade det till kvinnan, sa hon att de brukade skämta om hans roliga mage, som var som en utåtstående liten bulle på den för övrigt smala kroppen.

Det var en väldigt rörande stund, och både jag och kvinnan blev rörd till tårar av det som kommit fram.

Ser fram emot nästa gång jag får möjlighet att förmedla! Känns verkligen som om jag kan hjälpa och göra smärtan lite mindre....

Kärlek!