Zoëblogg

Zoëblogg

Feed-back och mera info om programmerade Kristaller och ”The Golden Frequency”

Förändra världenPosted by Zoë Mon, May 12, 2014 12:54:02

Som jag tidigare skrivit har jag programmerat in delar av ”The Golden Frequency” i kristaller, se inlägget innan.

Nu börjar jag få feed-back från de som har kristallerna, och jag vill dela med mig av detta.

Kristallsmycke försvann

Det var ett kristallsmycke som försvann en kort tid efter personen hade fått hem det. Då personen kontaktade mig och berättade detta såg jag att kristallsmycket hade translokerats till en högre sfär för ytterligare programmering. Det är ju inte helt ovanligt att kristaller försvinner och sedan dyker upp igen…men den här hade fått sig ett äventyr för ytterligare och en mera personlig uppgradering/programmering. Kristallen dök upp sedan kort tid därefter.

Ett heligt utomjordiskt språk

Flera har också meddelat att de sett som ”mönster” i kristallen och det beror på att ”The Golden Frequency” är olika koder (ser ut ungefär som symboler, aningens likt hieroglyfer). Det är som ett utomjordiskt ”språk”, eller egentligen är det en blandning av flera utomjordiska språk.

Jag bad en medial vän hålla i kristallsmycket, och det han såg var ”en kvinnlig gestalt som lyste av ett extremt starkt vitt ljus och hon talade ett heligt språk”.

När jag tonade in på henne och även på den heliga text för ”The Golden Frequency”, dvs den hon talade, började jag läsa högt vad det stod. Texten är som en manual, och radar egentligen bara upp ordningen på koderna och var, när och hur de ska aktiveras. Lite som ett instruktionsblad från IKEA med figurer och siffror. Fast aningens mera komplicerat än BILLYs bokhylla. ;-)

Kortfattat består ”The Golden Frequency” av energipaket innehållande många koder för det nya DNAt. Dessa energipaket sätter sig på DNAt och aktiveras vid angiven signal. Vid aktivering exponeras koderna och fungerar då som en mall för nya delar av DNAt som ska inkorporeras i det gamla DNAt. Enkelt förklarat… ;-)

”The Golden Frequency” består av väldigt många koder, och kommer att ges till oss lite i taget under en längre period.

De programmerade Kristallerna fungerar som mottagare av information och uppgraderas hela tiden vartefter flera av koderna i ”The Golden Frequency” blir tillgängliga.

Snart är flera kristaller färdigprogrammerade och jag räknar med att de är redo för leverans i slutet av maj/början av juni. Det finns även vanliga kristaller, som inte är smycken, som också programmerats.

Det går bra att beställa redan nu i webshoppen.

Jag kommer också så småningom att dela med mig av denna energi på annat sätt än genom kristallerna.

Återkommer med mera information om ”The Golden Frequency”…

I kärlek

Zoë <3